Oblíbené bankovní půjčky

19.06.2015 11:01

V moderní době jsou stále rozšířenější, o tom prostě není pochyb. Kdo? Co? Nu zkrátka bankovní půjčky! Na výběr máte z opravdu pestré palety produktů a není problém „ušít“ Vám něco přímo na míru, takže není důvod váhat. Bank je na našem trhu opravdu hodně, takže si stačí jen vybrat tu svou. Pokud máte totiž v bance běžný účet nebo sjednaný jiný její produkt, půjčka může jen díky tomuto být o poznání výhodnější než jinde.

Třeba taková GE Money Bank půjčka je skutečně vynikající záležitostí. Jaké že jsou její parametry, aneb kolik si můžete půjčit a na jak dlouho? Možný rozsah půjčky je 20 až 800 tisíc korun, vše lze vyřídit online (tedy vlastně vůbec nemusíte na pobočku) a navíc i během pouhých dvou minut, peníze získáte expresně! A pozor, nemusíte dokládat důvod, půjčka je totiž naprosto na cokoliv, prostě co si jen zamanete. Doba splatnosti? 24 – 96 měsíců, tedy doslova až osm let, není tedy proč váhat. Úroková sazba začíná na slibných osmi procentech, což je dnes vskutku nevídaná záležitost a vyřízení celého úvěru je zdarma. A co tam máme dál za nabídku?

Je to třeba taková Air Bank půjčka! Půjčit si můžete mimochodem sumu už od pěti tisíc korun výše (maximum je pak 600 tisíc, takže variabilita je tu opravdu mimořádná). Doba splatnosti je 6 – 96 měsíců, jinými slovy – půl roku až klidně osm let. Vyřízení je bezplatné, úrok začíná na hranici 9,9 procentního bodu. Takže co více ještě chtít? Předčasné splacení je bez sankcí, peníze dostanete přímo na bankovní účet. Výhodněji to dnes vlastně ani nejde, na to vezměte jed! Vše se vyřídí hned, bez zbytečných okolků, prostě v klidu a v pohodě, není proč absolutně váhat! Banka dnes prostě ví, jak na to!