Banka vám nepůjčí? Pomůže vám malá půjčka

28.03.2016 23:02

Potřebujete si rychle vzít půjčku, ale banka se k vaší žádosti obrátila zády? Pak vám může pomoci malá půjčka z nebankovního sektoru. Banka má velmi přísné podmínky pro posouzení zákazníka a tak je téměř nemožné získat půjčku se záznamem v registru a nebo bez stabilního příjmu. Alternativou pak je půjčka před výplatou ihned.

Jaké má specifika rychlá půjčka ihned

rychlé vyřízení stačí vám jeden doklad nikam nechodíte, vše sjednáte online rychlá půjčka ihned je vyplacena do 10 minut neplatíte nic předem vhodná i pro studenty a rodiče na md či začínající OSVČ bez kontroly registrů bez dokládání příjmů

Sms půjčka ihned je alternativou k online půjčkách

Chcete si vzít půjčku, ale nemáte zrovna přístup k internetu nebo vás nebaví neustále vyplňovat online formuláře? Výhodnou alternativou je SMS půjčka ihned. K jejímu získání vám stačí mít funkční mobilní telefon s kreditem, ze kterého zašlete esemes zprávu v příslušném formátu. Musí být v ní obsaženo jméno, příjmení, rodné číslo, částka kterou chcete půjčit, na jak dlouho a číslo OP. Všechny údaje musí souhlasit s údaji, které jste uvedli při první registraci online. Jedině tak je možné si půjčit bezpečně. Na SMS půjčku se nevztahuje promo akce první půjčka bez úroku. Sms půjčka ihned se od klasické on-line půjčky liší pouze způsobem sjednání. Délka splatnosti, podmínky pro získání půjčky i poplatek za prodloužení je stejný. Možností na co peníze použít je celá řada. Někdo používá rychlou půjčku jen jednou za čas, někdo pravidelně kdykoliv mu pochybí hotovost. Podle četnosti půjček vám pak nabídne poskytovatel půjčky limit. Pro nové zákazníky je většinou nižší, do 5000 Kč. Opakovanou půjčkou se můžete dostat na částky 50 000 Kč a více se splatností až 12 měsíců. Výhodou SMS půjčky je možnost sjednat si ji okamžitě, ať jste kdekoliv. Tato půjčka před výplatou ihned lze využívat pravidelně.